Over Ons


Verkeer-Recht.be maakt officieel deel uit van het advocatenkantoor Advo-Recht.be, dat werd opgericht door twee ondernemende advocaten uit Antwerpen.

People are getting smarter nowadays. They are letting lawyers, instead of be their conscience, be their guide. - Will Rogers

Wij, Griffin Verept en Rik Wens, ondervinden uit de praktijk dat rechtzoekenden in de eerste plaats meer en meer zelf op zoek gaan naar informatie, maar vaak nog worden geconfronteerd met ontoereikende bronnen en een hoogdrempelige rechtshulp.

Aan de hand van de gespecialiseerde webpagina’s bieden wij onze bezoekers in de eerste plaats een gratis kennisbank, waar men de juiste informatie aangaande de verkozen rechtstak terug kan vinden. Deze kennisbanken worden steeds up to date gehouden met de meest recente wetgeving. In de kennisbank verschijnen ook eigen opiniestukken over interessante topics of kan men relevante documenten terugvinden.

Aan de kennisbank koppelen we de transparante en betaalbare rechtshulp voor wanneer de rechtzoekende zelf de oplossing niet ziet. Deze bijstand kan gaan van loutere juridische adviezen tot bijstand bij grotere geschillen en rechtszaken.

Door de specialisatie in de specifieke rechtstakken ontstaat een meer professionele, maar ook meer betaalbare bijstand. Rechtszoekenden stuitten nog te vaak op hoge en onduidelijke rekeningen en ereloonstaten. Goede afspraken maken goede vrienden.

Bovenal streven wij een persoonlijke en transparante aanpak van uw dossier na waar we voor u steeds het onderste uit de kan halen.

Foto Griffin VereptSignature Griffin Verept
Griffin Verept+324 99 46 70 32
Advocaat
Foto Rik WensSignature Rik Wens
Rik Wens+324 99 46 70 11
Advocaat